kumm

The way i feel sometimes..i just hear myself and nobody else...just me and my shitty thoughts



morgana

to be continued...


Catedata simt ca ma nevoie de o alta viata…Ca am inceput asa prost si ca nu mai pot continua. Asa ca un desen prost, trebuie sa-l stergi de tot, sa-l acoperi cu vopsea, sa arunci toata cutia cu pasteluri peste panza, sa-l manjesti, sa-l rupi in bucati mici, mici, mici..atat de mici cat sa nu le mai gasesti apoi prin camera.

Dar viata mea, desi ca o panza nereusita..nu pot s-o sfasii. Pana la urma o sa incerc s-o acoper, s-o ajustez. Am desenat odata o chestie..nu mi-a placut deloc. Apoi, peste o saptamana am gasit schita si am continuat sa desenez…am facut un chip cam desfigurat care urla..avea ochii rosii si gura verde, manjita de tarana si verdeata pe care le smulsese din pamant..Disperare, poate ar fi trebuit sa se numeasca desenul meu..dar eu i-am zis FRICA. Asta pentru ca eu nu sunt o disperata, dar frica imi este..Frica de a ma plimba intr-un cerc, de a reveni mereu la aceleasi puncte. Cateodata viata mea e prea rotunda... o s-o ascut bine, ca sa nu mai ma intorc inapoi..desi unele momente le-as retrai la nesfarsit..dar vreau altele noi si mai frumoase...Pana la urma mi-a placut desenul meu..si tipatul lui nu m-a durut..

Asta ma face sa sper...

nush...

N-am mai scris de ceva vreme....n-am mai avut nici chef, nici net, nici inspiratie (de parca acum am :P) In fine..in ultima vreme fost cam bizi. Stau acum si ma gandesc dc scriu toate shiturile astea lipsite de cea mai vaga urma de profunzime. Cuvinte fade, goale, dar totusi sugestive pt sila existentiala in care ma afund. Nush parca mereu incercam sa parem mai altfel decat suntem...Ne temem ca ceilalti nu ne-ar mai placea daca nu am avea ceva un pic special si de aceea vrem sa exploram tot ce e mai cu motz din noi, sa ne dam smecheri, inventivi. Cu totii avem visuri, aspiratii..credem ca sunt pt noi, ca sa ne implinim ca fiinte, ca un tot, ca orice..dar de fapt nu facem toate astea pt noi..le facem pt ceilalti, ca sa le dovedim ca putem, ca sa dobandim recunoastere, ca sa fim admirati, ca sa nu fim singuri. Teama cea mai mare a umanitatii e singuratatea...Iar singuratatea, dupa cum bine spunea dl Paler, este "o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist".