Intotdeauna se poate si mai rau...

Navigam asa intens, ca un internaut impatimit si cand colo peste ce dau..un articol gen: "Sa moara si capra vecinului". Cititi si amuzati-va!!!:)) Io asa am facut. Deci, crezi k jobul tau sucks? Think again!!! Ai incercat urmatoarele delicii?

"Doctor de fertilitate" pentru bureti

Fisa postului: principala responasabilitate a executantului este sa staea cu o seringa in mana timp de 10 ore pe zi, la un institut de cercetare din desertul Nevada, timp in care sa injecteze seruri care sa sincronizeze ciclurile reproductive ale buretilor. Ti se pare greu? Poate da, cand vei afla ca programul ia sfarsit pe la 11 seara, cam pe la aceeasi ora la care ies crotalii la vanatoare. Cu putin noroc, poti ajunge acasa intreg si teafar. Asta ca sa nu mai spunem ca salariul este de 15 dolari pe ora, iar beneficiile incluse in pachetul salarial includ o cana de cafea dimineata.

Ucigas de pui

Fisa postului: la ora 4,30 te imbraci in salopeta, la gandul ca ai de rupt in acea zi gatul a 170 de pui. Nici un minut nu trebuie irosit pe activitati inutile si neprofitabile, asa ca esti pus sa tai ghearele, in cazul (ne)fericit in care puiul nu s-a nascut mutant fara gheare. La sfarsitul unei zile de lucru mirosi a sange amestecat cu pene. Imbalsamat de aceasta mireasma atipica te indrepti spre casa, unde ai toate sansele sa iti risti casnicia cu greu incropita tocmai din pricina blestematului tau job... Salariul ajunge la 11 dolari pe ora, adica aproape un dolar gatul de pui rupt. Dezavantajul acestei slujbe este acela ca cei care stau la curte, chiar si cand vad puii vecinului ciugulind cuminti, le iau "piuitul" din instinct.

Degustator de ciocolata

Fisa postului: Probabil ti se pare un job de vis. Cine nu ar vrea sa-si petreaca ziua intreaga infruptandu-se cu bunatati? In realitate, sunt foarte putini cei care fac fata unui astfel de job. Primele zile sunt cu siguranta raiul pe pamant, dar pe masura ce trece timpul si vei avea de gustat tot mai multe si mai rele tipuri de ciocolata (nu-ti inchipui ca tot ce e bun ajunge direct la tine), in timp ce vei castiga pana la 15 kilograme in plus, iti vei reconsidera cu siguranta alegerea.

Controlor de calitate pentru hrana pisicilor

Fisa postului: Oricat de mult ai indragi patrupedele, aceasta slujba ti-ar putea da peste cap serios sistemul de valori in ceea ce le priveste. Sarcinile angajatului includ selectarea impuritatilor, gruparea acestora, testarea calitatii „meniului” pisicesc, si, nu in ultimul rand, „adulmecarea” adanca a preparatului pentru a-i verifica prospetimea.